Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail

Sigurnosno Plaćanje preko vaše Banke - Montegreenery Powered

cart9 0 Korpa
3 Nalog
Kontakt
4 Info

Bosiljak-Rubin crveni-BZO91012

Botanički naziv: Ocimum basilicum

EAN kod: 8711117910121

Sadržaj: cca. 0,5 grama

Dimenzije u cm:15,24x10,5x0,05

3,05 €
s PDV-om
Kolicina
Po Narudzbi

Minimalna kolicina narudžbenice za proizvod je %kolicina%.

15
BZO91012
Buzzy Organic Seeds
Pogledajte sve proizvode odBuzzy Organic Seeds

Buzzy® Organic Basilicum Red Rubin (BIO)-BO91012

Osim što predivno miriše, bosiljak poboljšava ukus kuvanim jelima i salatama, a od njega se može praviti čaj i ulje. Postoji oko šezdeset vrsta bosiljka i sve su različite u izgledu i ukusu. Raste u raznim dijelovima svijeta, a prvotno je uzgojen u tropskoj Aziji. Prvi pisani trag o bosiljku star je četiri milenijuma i potieče iz starog Egipta. Reč bosiljak (ital. basilico, engl. basil) dolazi od grčkog basilikon, što znači kraljevski i odražava poštovanje drevnih kultura prema ovoj biljci. Bosiljak je poznat po činjenici da ima jaka antioksidativna svojstva. Takođe, ima antibakterijska svojstva, jača imunološki sistem, sprečava oksidaciju holesterola, štiti srce i krvne sudove, pomaže u borbi protiv infekcija, smanjuje upale uzrokovane artritisom.

Bosiljak - Crveni rubin Sijte od maja do jula u posudu za uzgoj i sadite nakon otprilike četiri nedelje, ili u saksiju i malo proredite. Listovi tamnoljubičaste boje su svježi jednostavan za upotrebu i veoma ukusan. Dekorativni bosiljak koji lijepo izgleda i u borduri. Karakteristike proizvoda Organski ljubičasto-crveni bosiljak Vrlo dekorativno u borduri Veoma ukusan u salatama i kao ukras Periodi Vrijeme sjetve u zatvorenom prostoru od maja Vrijeme sjetve u zatvorenom prostoru do jula Vrijeme sjetve na otvorenom od juna Vrijeme sjetve na otvorenom do jula Jul vreme berbe Vrijeme berbe do septembra Karakteristike sjemena Sjemenke po gramu 600

Specifične reference

Trenutno nema recenzija kupaca.

Korpa

Korpa je prazna

Pretraži

Pretrazite proizvode:

Nalog

Nemate nalog?
Napravite nalog